DVIJE HRVATICE U FINALU LIGE PRVAKINJA Ivi Olivari i Sanji Rođak-Karšić pripala velika čast

  Novosti         29.08.2020.
DVIJE HRVATICE U FINALU LIGE PRVAKINJA Ivi Olivari i Sanji Rođak-Karšić pripala velika čast

Nogometašice Wolfsburga i Lyona u nedjelju igraju finale Lige prvakinja, utakmica se igra na stadionu Anoeta u španjolskom San Sebastianu. Dvije Hrvatice prvi put su akteri jedno finala. Team managerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari bit će delegatkinja u finalnom dvoboju. Radi se o najvišoj dužnosničkoj funkciji na utakmicama Uefinih natjecanja, a uloga obuhvaća kontrolu i nadgledanje svih aspekata organizacije utakmice. Dok će Sanja Rođak-Karšić biti članica sudačkog tima. Glavna sutkinja bit će Švicarska Esther Staubli, dok su za pomoćne sutkinje imenovane Sanja Rođak-Karšić i Oleksandra Ardaševa.

"Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast biti delegatkinja na finalnoj utakmici Lige prvakinja. Zahvaljujem prije svega Uefi i Hrvatskom nogometnom savezu, na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom koji je prepoznao moj rad te me nakon dugogodišnjeg staža u Savezu odlučio predložiti za ovu funkciju", rekla je team managerica Vatrenih.

"U finalu će nastupiti dva velika rivala, ekipe koje su uvijek u vrhu ženskog nogometa i očekujem da ćemo imati priliku nazočiti uzbudljivoj utakmici", dodala je Olivari. (Tekst: Hrvatski nogometni savez, Foto: Facebook Prva Hrvatska Liga)

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije im čestita na ovom velikom uspjehu.

 

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.