PRIJAVITE SE Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Sportskim igrama mladih organizira stolnoteniski turnir

  Novosti         03.02.2022.
PRIJAVITE SE Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Sportskim igrama mladih organizira stolnoteniski turnir

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Sportskim igrama mladih organizira stolnoteniski turnir koji će se održati 18. veljače u sportskom centru Viroexpo u Virovitici. Ovo je ujedno i prvi ovogodišnji stolnoteniski turnir Plazma Sportskih igara mladih. Otvorene su prijave za prvi stolnoteniski turnir Plazma Sportskih igara mladih u novoj sezoni.

Turnir se održava u muškoj i ženskoj konkurenciji u sljedećim kategorijama: 2010., 2007. i 2004 godište.


Zbog epidemioloških mjera, broj prijava je ograničen. Pobjednici turnira plasirat će se na Državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u srpnju u Splitu.
Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Otvorene su prijave i za sve ostale sportske discipline :mali nogomet, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, šahu, tenisu, Telemach Dan sporta). Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom.

Sve informacije možete pronaći na: www.igremladih.org

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.