Veliki edukativno-sportski event ''Zero Waste- Budi dio igre- Čuvajmo naš planet'' u Virovitici

  Novosti         03.02.2022.
Veliki edukativno-sportski event ''Zero Waste- Budi dio igre- Čuvajmo naš planet'' u Virovitici

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Sportskim igrama mladih organizira veliki sportsko-edukativni event koji će se održati 18. veljače u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici. 

Coca-Cola u Hrvatskoj i ove godine podržava nastojanja Plazma Sportskih igara mladih na području održivog razvoja sudjelovanjem u velikoj edukativnoj kampanji Zero Waste - Budi dio Igre - Čuvajmo naš planet. Djeca i mladi s područja Virovitice sudjelovat će u dvosatnoj edukaciji o važnosti održivog razvoja i sportskim natjecanjima na edukativnom poligonu.

Ovom kampanjom Coca-Cola želi doprinijeti što pozitivnijem utjecaju na okoliš i pružiti rješenja za izazove povezane s ambalažom, u skladu s vlastitim višegodišnjim projektom Svijet bez otpada.

Tijekom prošlogodišnjih Igara, Coca-Cola u Hrvatskoj je provodila inicijativu prikupljanja ambalažnog otpada pod sloganom Recikliraj me. Pokloni mi novi život u sklopu koje su sudionici na odgovarajući način zbrinuli 16.425 boca u spremnike za odvojeno prikupljanje otpada.  

Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Otvorene su prijave za sve sportske discipline: mali nogomet, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, Fide turniru u šahu, stolnom tenisu, tenisu, Telemach Dan sporta). Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom.

Sve informacije možete pronaći na: www.igremladih.org

 

 

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.