PRIJAVITE SE Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Sportskim igrama mladih organizira teniski turnir

  Novosti         03.02.2022.
PRIJAVITE SE Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Sportskim igrama mladih organizira teniski turnir

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Sportskim igrama mladih organizira teniski turnir koji će se održati 18. i 19. veljače u sportskom centru Viroexpo u Virovitici. Ovo je ujedno i prvi ovogodišnji teniski turnir Plazma Sportskih igara mladih. Otvorene su prijave za teniski turnir Plazma Sportskih igara mladih u novoj sezoni. 

Natjecanje se održava u pojedinačnoj muškoj i ženskoj konkurenciji u sljedećim kategorijama:

JUNIORI  (2008 i mlađi) - ŽUTA GRUPA (do 14 godina)

MLAĐI JUNIORI (2010 i mlađi) - PLAVA GRUPA (do 12 godina)

KADETI (2012 i mlađi) - ZELENA GRUPA (do 10 godina)

MLAĐI KADETI (2013 i mlađi.) - NARANČASTA GRUPA (do 9 godina)

Zbog epidemioloških mjera, broj prijava je ograničen.

Pobjednici turnira plasirat će se na Državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u srpnju u Splitu.

Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Otvorene su prijave i za sve ostale sportske discipline :mali nogomet, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, šahu, stolnom tenisu, Telemach Dan sporta). Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom.

Sve informacije možete pronaći na: www.igremladih.org

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.