Hrvatska trči – pridružite se najvećem događaju ljeta!

  Novosti         03.07.2020.
Hrvatska trči – pridružite se najvećem događaju ljeta!

Trčat ćemo, baš kao i u svibnju, pet vikenda u kolovozu, pet kola, liga je virtualna, tj. svatko trči gdje želi i ne mora putovati na start i nadati se da utrka zbog korone neće biti otkazana. Ova liga sigurno neće biti otkazana. 

Najmanja distanca koji odrasli trkači trebaju istrčati je 5 km, a oni koji to ne mogu, mogu i hodati ili je prevaliti kombinacijom trčanja i hodanja.

Ova je liga najbolji mogući način da se na kretanje pokrene cijela obitelj, djeca sudjeluju ravnopravno (ali u posebnoj kategoriji) i na kraju dobivaju predivnu medalju, baš kao i odrasli natjecatelji. Za njih je i posebno povoljna startnina, a zadanih 5 km ne odnosi se na njih.

Zeleni protiv plavih

Da bi nam bilo zanimljivije, uveli smo natjecateljsku kategoriju na 5, 10, 21.1 i 42.2 kilometra, za one koji se žele utrkivati. No najveća novost je registracija trkača u plavi ili zeleni tim. Pratit ćemo rezultate timova, komparirati najbolje, usporediti prosječne istrčane dužine i slično. Bit će ovo jako zanimljivo. 

Medalje i majice

Predivne medalje čekaju svakog tko istrči barem jedno od pet kola lige, a kvalitetne sportske Joma majice šaljemo prije lige, da u njima istrčimo ljeto (djeca dobivaju pamučne majice). 

Nemojte čekati, provjerite sve detalje o “Hrvatska trči ljetnoj ligi” što prije i prijavite se. 

Fotografije i tekst: 3sporta.com

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.