Hrvatski školski sportski savez nagradio Doru Međimorec i Andreju Galović za projekt Volontiram+školski sport=odličan!

  Novosti         19.12.2019.
Hrvatski školski sportski savez nagradio Doru Međimorec i Andreju Galović za projekt Volontiram+školski sport=odličan!

Na svečanoj Gala večeri Hrvatskog školskog sportskog saveza uručene su nagrade za iznimne uspjehe za školsku godinu 2018./2019. Veliko priznanje i godišnju nagradu Hrvatskog školskog sportskog saveza dobile su Dora Međimorec, tajnica Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije i stručna suradnica Andreja Galović koje su autorice projekta Volontiram+školski sport=odličan!

To je projekt koji se od prošle godine provodi u svim srednjim školama u Republici Hrvatskoj, a omogućio je uključivanje – volontiranje učenica i učenika na natjecanjima školskog sporta. Time je i nekoliko volontera iz Virovitičko-podravske županije dobilo priliku volontirati na velikim sportskim natjecanjima kao što su prvenstva Hrvatske, Svjetsko školsko prvenstvo u odbojci Poreč 2019. i Svjetsko školsko prvenstvo u atletici Split 2019. U ime Andreje Galović nagradu je primio predsjednik Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije Saša Topić. (www.vpz.hr, dm, Fotografije: HŠSS, Dora Međimorec)

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.