ORIGINAL, A NE KOPIJA Sve zainteresirane djevojčice, djevojke i žene prijavite se na plesni događaj "Plesom do ljubavi"

  Novosti         16.01.2020.
ORIGINAL, A NE KOPIJA Sve zainteresirane djevojčice, djevojke i žene prijavite se na plesni događaj "Plesom do ljubavi"

Svjesni težine i slojevitosti pitanja s kojima se žene općenito suočavaju u društvu, a posebice njihova mjesta, položaja i uloge u sportu te prihvaćajući inicijativu Međunarodnog olimpijskog odbora da se ženama osigura ravnopravnost u svim područjima djelovanja, aktivnostima i obnašanjima dužnosti u sportu, Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u 2020. godini organizirat će nekoliko događanja vezana za promociju sporta i tjelesne aktivnosti djevojčica, djevojaka i žena.

Tako će se 15. veljače s početkom u 19 sati, na košarkaškom sportskom terenu u Hali Viroexpo održati plesni događaj pod nazivom “Plesom do ljubavi”. Sat plesa namijenjen je svim djevojčicama, djevojkama i ženama koje se žele priključiti motivirajućoj inicijativi za buđenje samosvijesti o vlastitoj vrijednosti “Original, a ne kopija”. Sat će u kombinaciji održati Alida Saračević, Shine dance fitness instruktorica i Tihana Sarošević profesorica iz studija DisStatik.

Prije samog događaja, dijelimo s Vama zajedničku koreografiju koju možete isprobati, vježbati i pripremiti te koju ćete s trenericama otplesati u završnom dijelu sata.

Izvor: YouTubeu, LINK https://www.youtube.com/watch?v=6s2x19kaclM&feature=youtu.be

Sve za sve sudionice pripremljeno je osvježenje i prigodni pokloni. Plesne radionice su potpuno besplatne. Sve ste dobrodošle bez obzira na dob i tjelesnu pripremljenost, aktivnosti će biti prilagođene svima, a prijaviti se možete imenom i prezimenom na e-mail adresu plesomdozdravljavt@gmail.com

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.