Sastanak Koordinacije tajnika županijskih športskih zajednica

  Novosti         icv.hr         30.04.2013.
Sastanak Koordinacije tajnika županijskih športskih zajednica

U prostorijama Športske zajednice grada Virovitice na današnjem sastanku Koordinacije tajnika županijskih športskih zajednica regije Istok između ostaloga razgovaralo se o aktivaciji sredstava iz programa Hrvatskog Olimpijskog odbora. Unatrag dvije godine Hrvatski olimpijski odbor dao je mogućnost športskim zajednicama gradova i općina da samostalno sudjeluju u aktivaciji sredstava, a na području Virovitičko-podravske županije do sada su sredstva aktivirale Športska zajednica grada Virovitice i Općina Pitomača. Osim toga, raspravljalo se o školskom sportu i liječničkim pregledima sportaša, a glavni cilj sastanka Koordinacije tajnika sportskih zajednica je utvrditi stanje sporta na lokalnoj i regionalnoj razini.
Na sastanku je osim županijskih tajnika nazočio i Alen Bjelica iz Virovitice, član Hrvatskog olimpijskog odbora. (www.icv.hr; vle)

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.