SPORTSKA TRIBINA Trener - čimbenik sportskih i životnih uspjeha sportaša

  Novosti         06.02.2020.
SPORTSKA TRIBINA  Trener - čimbenik sportskih i životnih uspjeha sportaša

Sekcija za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva i Kineziološki fakultet u Zagrebu pozivaju sve zainteresirane na besplatnu tribinu za sportsku javnost: TRENER- ČIMBENIK SPORTSKIH I ŽIVOTNIH USPJEHA SPORTAŠA. Tribina će se održati u sklopu 13. tjedna psihologije u utorak, 18. veljače u 18 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Horvaćanski zavoj 15. Na tribini će sudjelovati: Nikola Bralić, trener braće Sinković; Lucijan Krce, trener Tina Srbića; Edin Mehmedović, sportski trener, Život na vagi; Marina Drašković, trenerica judo kluba osoba s invaliditetom “Fuji”; Kristina Tomić, hrvatska taekwondo olimpijka; Fran Krasnić, judo klub osoba s invaliditetom “Fuji”i prof.dr.sc. Renata Barić, sportska psihologinja. 

Također, pozivamo sve zainteresirane i na ostale besplatne radionice i predavanja u sklopu 13. tjedna psihologije koji će se održati od 17. do 23.2.2020. Više o tjednu psihologije kao i o brojnim aktivnostima koje se održavaju možete saznati iz letka u prilogu i na: www.psihologija.hr

Izvor: https://www.kif.unizg.hr/?@=64h1#news_8980

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.