SPORTSKA ZAJEDNICA VPŽ U SURADNJI SA SHANTI YOGA PLACE-om Počinje s besplatnim satovima joge za sve koji se žele upoznati s jogom i njenim blagodatima

  Novosti         01.04.2020.
SPORTSKA ZAJEDNICA VPŽ U SURADNJI SA SHANTI YOGA PLACE-om Počinje s besplatnim satovima joge za sve koji se žele upoznati s jogom i njenim blagodatima

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Shanti Yoga Place-om od četvrtka, 2. travnja 2020., počinje s online satovima joge za sve koji se žele s jogom upoznati ili produbiti svoje znanje, osjećati se dobro i mentalno zadovoljno. U ovoj situaciji koja nas je sve prikovala za domove, njegovanje optimizma, stvaranje dnevnih i tjednih izazova i ciljeva kroz tjelesnu aktivnost, pomoći će da stvorite rutinu i ispunite dan čineći dobro za Vaše zdravlje.

Shanti Yoga Place:

„Bavit ćemo se različitim, jednostavnim tehnikama, vježbama, tehnikama disanja, meditacijom i opuštanjem. Joga će vam pomoći da se regenerirate i harmonizirate u ovim vremenima kada se želimo povezati i suočiti s onim što nam je preostalo - nama samima i svojim unutrašnjostima. Također, predviđene su radionice kroz koje će se obrađivati teme, koje ćemo zajedno i interaktivno odabrati."

Raspored i sve informacije o satovima pogledajte na web stranici:
http://shanti-yogaplace.hr/program/

I sve dodatne informacije na Facebook stranici:
https://hr-hr.facebook.com/Yogaplacevt/

Za praćenje satova potrebno je skinuti ZOOM aplikaciju, javiti se u Inbox na Facebooku ili na info@shanti-yogaplace.hr ili ako su vam potrebne upute na broj telefona naveden na stranici; kada dobijete link za pristup, par minuta prije početka sastanka, pričekajte i započet će  joga sat.

Satovi joge su besplatni za sve te funkcioniraju na bazi donacija ako ste to u mogućnosti.
Priključite se, dobrodošli ste ako vam je potrebna podrška, komunikacija, novo znanje ili se samo želite opustiti i zabaviti.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.