Virovitičanin prof.dr.sc. Goran Marković gostovat će u emisiji Pressing na N1 televiziji

  Novosti         16.09.2020.
Virovitičanin prof.dr.sc. Goran Marković gostovat će u emisiji Pressing na N1 televiziji

Doktor Marković redoviti je profesor Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu gdje drži kolegije Osnovne kineziološke transformacije i Motorička kontrola. Završio je tri studija (profesor kineziologije, prvostupnik kineziterapije i doktor osteopatije) te je magistrirao i doktorirao na polju kineziologije (pliometrijski i sprinterski trening). Postdoktorsko usavršavanje je proveo na University of Delaware, SAD, pod vodstvom prof. dr. sc. Slobodana Jarića.

Njegovo gostovanje u emisiji Pressing na N1 televiziji možete pogledati u četvrtak, 17. rujna u 20 sati. Okvirne teme o kojima će govoriti odnose se na tjelesnu neaktivnost i tjelesnu (ne)spremnost - stanje, trendovi i njene posljedice; pandemija Covid-19 i tjelesna neaktivnost; pandemija Covid-19 vs. pandemija tjelesne neaktivnosti i kroničnih nezaraznih bolesti - kako naći ravnotežu u upravljanju obje pandemije. (facebook.hr)

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.